logo
Witamy na Guangzhou Datang Machinery Equipment Co.,Ltd

Modułowa automatyczna maszyna do etykietowania płaskich powierzchni, szybka automatyczna etykieciarka, maszyna dostosowana do indywidualnych potrzeb

Podstawowe właściwości
Miejsce pochodzenia: Guangzhou, Chiny
Nazwa marki: Datang
Certyfikacja: ISO CE TUV
Numer modelu: XT-TB630
Nieruchomości handlowe
Minimalna ilość zamówienia: 1
Cena: 3000-5000
Warunki płatności: T/T
Możliwość zaopatrzenia: 200 zestawów rocznie
Podsumowanie produktu
Maszyna do oznaczania płaskich z dużą prędkością 100 butelek/min z modułową strukturą i dokładnością ±1 mm Wprowadzenie produktu Model DT-PN868 Flat Surface Labeling Machine to dostosowane urządzenie do etykietowania koncentrujące się na wielofunkcyjnej ekspansji.mogą być wyposażone w kody ...

Szczegóły produktu

Podkreślić:

Modułowa automatyczna maszyna do etykietowania płaskich powierzchni

,

Automatyczna maszyna do etykietowania płaskich powierzchni

,

wysoka prędkość

Name: Automatyczna maszyna do etykietowania płaskiego
Model No.:: DT-PN868
Power Supply Voltage: 220 V 50 Hz
Total Machine Power: 0,8 kW
Labeling Accuracy: ± 1 mm (z wyłączeniem błędów w produkcie i etykietowaniu)
Applicable Label Range: Dł. 15-200 mm, szer. 15-150 mm
Applicable Product Range: Szer. 25-200 mm, wys. 25-300 mm
Output: 100 butelek/min
Overall Dimensions: L1800*W700*H1500 (mm)
Net Weight: 150 kg
Opis produktu
Maszyna do oznaczania płaskich z dużą prędkością 100 butelek/min z modułową strukturą i dokładnością ±1 mm
Full-automatic Flat Labeling Machine in operation
Wprowadzenie produktu

Model DT-PN868 Flat Surface Labeling Machine to dostosowane urządzenie do etykietowania koncentrujące się na wielofunkcyjnej ekspansji.mogą być wyposażone w kody atramentowe, oznakowanie, inspekcja wizualna, wyświetlanie, podawanie i inne funkcje w zależności od potrzeb, jedna maszyna do wielu celów,doskonale dostosowane do scenariuszy produkcji z zróżnicowanymi i spersonalizowanymi potrzebami etykietowania

Kluczowe szczegóły techniczne
  1. Modułowa konstrukcja konstrukcji, obsługuje wielofunkcyjną rozbudowę modułu, może być wyposażona w kodowanie atramentowe, oznakowanie laserowe, inspekcję wizualną, wyświetlanie stron, automatyczne karmienie,wady wyrobu i inne moduły w razie potrzeby, jedna maszyna wielofunkcyjna
  2. Pełna podstawowa wydajność, standardowo wyposażona w dokładność oznakowania ±1 mm, nominalna pojemność 100 sztuk/min, pełna etykieta specyfikacji i dostosowanie produktu,rozszerzone funkcje nie będą miały wpływu na podstawowe funkcje etykietowania
  3. Dostosowywalna struktura niestandardowa, może regulować rozmiar ciała, kierunek przenoszenia, liczbę głów etykietowych w zależności od potrzeb, obsługuje podwójne głowice etykietowe, wieloetykietowe głowice etykietowe synchroniczne,spełnienie indywidualnych potrzeb produkcyjnych
  4. Inteligentny system sterowania jest kompatybilny z synchroniczną obsługą modułów rozszerzających, nie ma potrzeby dodawania dodatkowych terminali sterowania, jeden sprzęt wykonuje wiele procesów,znacznie zmniejszenie kosztów inwestycji w sprzęt
  5. Rozmiar nadwozia 1800*700*1500mm, zarezerwowana wystarczająca przestrzeń do rozszerzenia i montażu, nowe moduły funkcjonalne mogą być dodawane w dowolnym momencie później bez wymiany całej maszyny
Specyfikacje techniczne
Model nr. DT-PN868
Napięcie zasilania 220V 50Hz
Całkowita moc maszyny 00,8 kW
Dokładność oznakowania ±1 mm (z wyłączeniem błędów w produkcie i etykietach)
Zastosowany zakres etykiet L 15-200 mm, W 15-150 mm
Zastosowany zakres produktów W 25-200 mm, H 25-300 mm
Produkcja 100 butelek/min
Ogólne wymiary L1800*W700*H1500 ((mm)
Waga netto 150 kg
Full-automatic Flat Labeling Machine side view Full-automatic Flat Labeling Machine close-up Full-automatic Flat Labeling Machine labeling mechanism Full-automatic Flat Labeling Machine control panel
Częste pytania
  1. P: Czy urządzenie to może być wyposażone w funkcje kodowania atramentowego i oznakowania?
    Odpowiedź: Tak. Zarezerwowano standardowy interfejs dokujący, a w razie potrzeby można dodać moduły do kodowania atramentowego i laserowego, aby zrealizować zintegrowane etykietowanie i kodowanie.
  2. P: Czy można go dopasować do funkcji kontroli wizualnej i odrzucenia wadliwego produktu?
    O: Tak. Wspiera rozbudowę modułów inspekcji wizualnej i odrzucenia wadliwych produktów, aby zrealizować pełną automatyzację procesu etykietowania - inspekcji - odrzucenia.
  3. P: Czy można dodać funkcje wywołania i automatycznego karmienia?
    Odpowiedź: Tak. Można go połączyć z przednią maszyną do wyświetlania wiadomości i automatycznym zasilaczem, aby zrealizować bezzałogową ciągłą produkcję bez podawania ręcznego.
  4. P: Czy obsługuje podwójne głowice etykietowania i synchroniczne etykietowanie wieloetykietowania?
    Odpowiedź: Tak. Podwójne głowice etykietowania i struktura głowicy etykietowania wielokrotnego mogą być dostosowywane do potrzeb, aby zrealizować synchroniczne etykietowanie na wielu powierzchniach produktu, spełniając indywidualne potrzeby.
  5. P: Czy można dostosować struktury niestandardowe, np. dostosować rozmiar nadwozia i kierunek przenoszenia?
    O: Tak. Wspiera niestandardowe dostosowywanie i może dostosowywać rozmiar nadwozia, kierunek przenoszenia, wysokość etykietowania itp. zgodnie z potrzebami, aby dostosować się do specjalnych scenariuszy produkcji.
  6. P: Czy po rozszerzeniu funkcji wpływa to na podstawową dokładność i zdolność etykietowania?
    Odpowiedź: Nie. Konstrukcja modułowa, funkcje rozszerzone i podstawowy system etykietowania działają niezależnie i nie wpływają na dokładność etykietowania ±1 mm i nominalną pojemność 100 sztuk/min.
  7. P: Czy nowe moduły rozbudowy można dodać później, czy muszą być zainstalowane w momencie zakupu?
    Odpowiedź: Tak, karoseria zapewnia wystarczającą przestrzeń do rozbudowy i montażu, a nowe moduły funkcjonalne mogą być dodawane w dowolnym momencie później, bez konieczności wymiany całej maszyny.
  8. P: Czy operacja będzie bardzo skomplikowana po rozszerzeniu wielu funkcji?
    Odpowiedź: Nie. Inteligentny system sterowania jest zgodny ze wszystkimi modułami rozszerzeniowymi, zjednoczonym interfejsem operacyjnym, prostą logiką, zwykli pracownicy mogą łatwo pracować.
  9. P: Czy cykl dostawy zamówionych modeli jest długi?
    Odpowiedź: Cykl dostarczania konwencjonalnej funkcji rozbudowy jest krótki, a niestandardowa dostosowanie może szybko wydać rozwiązania i produkować zgodnie z potrzebami, aby zapewnić czas uruchomienia produkcji.
  10. P: Czy zainstalowanie, debugowanie i szkolenie zostaną zapewnione dla dostosowanych i rozszerzonych funkcji?
    Odpowiedź: Tak. W celu zapewnienia prawidłowego użytkowania wszystkich rozszerzonych funkcji zapewnione będzie instalowanie, debugowanie i szkolenie w obsłudze indywidualnej.
Powiązane produkty

Wyślij zapytanie